About the artist
Om megJeg heter Unni Myrset og er fra Brattvåg på vestkysten av Norge der jeg bor med min sønn og katt. Jeg koser meg med å stadig lage nye sjarmtroll, og har hatt denne hobbyen siden 1992. Da leste jeg en bok av Kristin Langebråten som heter" Vi lager Troll" Av den ble jeg inspirert til å lag mine egne troll...sjarmtrollene. Jeg laget etterhvert også nisser og rallere og utviklet min egen stil. Etter hvert kom det til søte små varianter av figurene. Nå holder jeg også kurs om du vil lære deg teknikken selv.

Jeg reiste litt rundt på messer og utstillinger tidligere, men ikke så mye nå lengre. Dette er min hobby og jeg koser meg med den. Da skal den heller ikke være noe jeg MÅ holde på med, bare når jeg har lyst. De siste par årene har jeg bare vært med på Haram Husflidslag sin julemesse som jeg selv er med på å arrangere.
 
I 2008 var jeg så heldig at jeg fikk gitt ut min egen bok! Den heter
"Unnis Sjarmtroll -nisser og engler for hele året". Den er utgitt av Cappelen Damm og var hovedbok i september i Hobbybokklubben! En uhøytidlig avstemning på deres sider viste at min bok ble kåret til årets hobbybok 2008. Det er jeg veldig stolt av :o)


Alle figurene her er egenproduserte, både modellering, formlaging, bekledning m.m. De er alle unike orginaler som er designet av meg selv. Håper du koser deg her på sidene mine!
Hilsen
Unni


Min Blog
~*~

OBS! Jeg har pause i modelleringen og det blir ikke laget flere figurer av meg på ubestemt tid ;)

I am a Norwegian Artist and I have been making santas and trolls since 1992. I love to create new characters for collectors to enjoy. After many years of making dolls and trolls I still love to create these cute creatures ;o) All my Charming Trolls are originals, designed and made by myself, Unni Myrset.
Hugz,
Unni


My Blog